učlani se u klub / loguj se

facebook connect

dodaj u favorite

Facebook

Twitter

Javi drugovima

izaberi svoj grad

Beograd

Razmazi se, to je uvek u modi !

795 din umesto 2650 din za konsultativni stomatoloski pregled, uklanjanje čvrstih i mekih naslaga sa zuba obe vilice, peskarenje „JET“ aparatom i poliranje zuba posebnim gumicama i obuka o tehnici pravilnog održavanja oralne higijene na Demo-modelu

70% popusta na kompletnu stomatološku uslugu u ordinaciji Dr „Andreja Marjanović“

Svest od štetnosti čvrstih i mekih zubnih naslaga kod svih nas je veoma niska. Stomatološka ordinacij Dr "Andreja Marjanović" postoji već 25 godina i za vreme postojanja trudi se da pacijentima pre svega podigne svest da je neredovna oralna higijena jedan od najvećih izvora zaraze u našem organizmu.


U cilju širena edukacije naših građana u saradnji sa Grupnimpopustom Srbija, donosi vam velikih 70% popusta na konsultativni stomatoloski pregled, uklanjanje čvrstih i mekih naslaga sa zuba obe vilice, peskiranje „JET“ aparatom i poliranje zuba posebnim gumicama. Obuka o tehnici pravilnog održavanja oralne higijene na Demo-modelu. Oralna higijena dostupna svima !!! :)

Stomatološka ordinacija Dr "Andreja Marjanović" odgovara na naša pitanja :)
Grupnipopust Srbija: Šta ponuda uključuje?


Ordinacija: Ponuda uključujekonsultativni stomatoloski pregled, uklanjanje čvrstih i mekih naslaga sa zuba obe vilice, peskiranje „JET“ aparatom i poliranje zuba posebnim gumicama. Obuka o tehnici pravilnog održavanja oralne higijene na Demo-modelu.
Grupnipopust Srbija: Da li nam možete malo detaljnije objasniti na čemu se temelji vaša edukacija i podizanje nivoa svesti pacijenata o važnosti oralne higijene?


Ordinacija: Već više od 25 godina našim pacijentima objašnjavamo štetnost postojanja naslaga (tvrdih i mekih) na zubima i neophodnost da se bar dva puta godišnje uklanjaju na profesionalan način. Naša teorija temelji se na 5 argumenata zbog kojih je oralna higijena neophodna: 1.usta = rasadnik bakterija i virusa u organizmu, 2.naslage = idealna osnova za početna zapaljenja desni, 3..čvrste naslage(kamenac) = neravne ivice kamenca spuštaju se do desni,iritiraju ih i desni počinju da krvare pri čišćenju zuba ili pri jelu, 4.sledeća faza = nema više ni krvarenja desni, počinje razgradnja koštane čašice u kojoj zub stoji i 5.paradontoza = rasklaćenje i ispadanje zuba. Naš cilj je educirati naše pacijente, te im podići svest o važnosti profesionalne oralne higijene. Naravno, najvažnija je animacija u smislu obuke pacijenta u svakodnevnom održavanju oralne higijene,jer se time smanjuje mogućnost nastajanja parodontopatičnih promena na zubima a time štedi gomila novca za hiruška lečenja i protetske nadoknade.
Grupnipopust Srbija: Da li je potrebna rezervacija termina?


Ordinacija: Potrebna je rezervacija terminana i to 3 dana ranije na telefone ili mail adresu istaknute u ponudi.Ekipa Grupnipopust Srbija vam želi super zabavu za pravu siću. Za sva dodatna pitanja smo vam dostupni 24h dnevno na mail adresi info@grupnipopust.net ili na brojeve telefona 065/ 22 05 535 ili 063/15 29 135Razmazi se, to je uvek u modi !!!

Što misle ostali (komentariši prvi)

Prvi komentariši!

Za komentarisanje se prijavite ili registrirajte    

Ponuda je istekla

Budite brži sledeći put

70% popusta na kompletnu stomatološku uslugu u ordinaciji Dr „Andreja Marjanović“

  • Vrednost2650,00 din
  • Popust- 70 %
  • Ušteda1855,00 din
Možete kupovati, kupljeno 1 kupona

795,00 din

Napomene

Ponuda uključuje:

konsultativni stomatoloski pregled

uklanjanje čvrstih i mekih naslaga sa zuba obe vilice

peskarenje „JET“ aparatom

poliranje zuba posebnim gumicama

obuku o tehnici pravilnog održavanja oralne higijene na Demo-modelu

možete da kupite 1 kupon za sebe i 3 kupona na poklon

rok iskoristivosti kupona 2 meseca

potrebna telefonska rezervacija termina 3 dana ranije

Izdvojeno

25 godina tradicije stomatološke ordinacije Dr "Andreja Marjanović"

borba u edukaciji građana o važnosti oralne higijene

pokazna vežba na Demo-modelu

profesionalno i stručno osoblje

Stomatoloska ordinacija Dr „Andreja Marjanović“

Novi Banovci, Skendera Kulenovica 16, ponuda za,, Beograd, Srbija

Telefon
022/ 343-220
Email
amdentalclinic@gmail.com
Web
__